Skoda Superb lansată în România

Skoda Superb a fost lansat în România şi vine cu o gamă foarte bogată de motorizări, şase la număr, şi cu preţuri cuprinse între 18.982 euro şi 34.213 euro, TVA inclus.

Skoda Superb lansată în România Skoda Superb lansată în România

Skoda Superb, a ajuns la a doua generaţie, şi se va prezenta pe piaţă cu trei motorizări pe benzină şi de trei diesel, toate turbo. Motorul de bază, aparent minuscul pentru o limuzină, este de 1,4 litri, livrează 125 CP şi este cuplat în standard la o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Motorizările pe benzină mai curpind un 1,8 litri şi 160 CP,  cu cutia de viteze fie manuală cu şase trepte, fie automată (DSG) cu şapte trepte. Vârful de gamă are o cilindree de 3,6 litri, 260 CP, motor disponibil exclusiv cu o cutie automată cu şase trepte.

Pentru cei interesaţi de  economie cele trei opţiuni diesel sunt 1,9 litri (105 CP), 2 litri (140 CP) şi un alt propulsor de 2 litri de 170 CP. Noul Superb vine în trei versiuni de echipare, Comfort, Ambition şi Elegance. Preluarea comenzilor a început la jumătatea lunii septembrie, iar comenzile vor fi onorate începând cu jumătatea lunii iulie.

Promotor.ro a testat noul model şi vă va oferi primele impresii într-un material în cursul acestei seri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.