Sunred SR08

SR08, noul bolidul de FIA GT1 al firmei spaniole Sunred, va fi fabricat începând cu anul viitor într-un număr de 10 unităţi, acestea fiind necesare pentru a îndeplini condiţiile de omologare a hypercarului.

Sunred SR08 Sunred SR08
Lansat sub formă de prototip la recentul Salon Auto de la Barcelona, SR08 se doreşte a fi o maşină competitivă cu pretenţii la podiumul campionatului FIA GT1. Cu o caroserie monococă din carbon şi un propulsor V10 de 500 CP, SR08 ar trebui să facă senzaţie pe circuitele de FIA GT1. Cu un raport kg/CP de 2,2 kg/CP, bolidul atinge 100 km/h în 3,5 secunde, iar viteza de top este de 300 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.