500 Abarth Cinquone Stradale este buburuza de 300 CP!

După ce tunerul italian, Romeo Ferraris, ne-a prezentat o versiune de curse a lui Fiat 500 Abarth, acesta vine acum şi cu o propunere de tuning asemănătoare, însă cu "doar" 300 CP.

500 Abarth Cinquone Stradale este buburuza de 300 CP! 500 Abarth Cinquone Stradale este buburuza de 300 CP!

Cum nu se poate mai agresivă, buburuza italienilor a fost complet modificată, tratamentul de tuning fiind axat strict pe performanţe. Uitându-ne mai atent la imaginile cu acest Fiat 500 Abarth Cinquone Stradale, observăm că a preluat destul de multe elemente de la modelul de curse, preparat de Romeo Ferraris.

La exterior, look-ul agresiv îl putem observa din orice unghi am privi maşina. În partea frontală avem parte de un spoiler mai generos ce aduce foarte mult cu cel de pe modelul de curse, iar în spate un difuzor cu rol aerodinamic are integrate două guri de evacuare, poziţionate central.

Dacă ne uităm din lateral, nu putem trece cu vederea eleronul de pe hayon, jantele sport din aliaj de culoare neagră care se asortează cu culoarea maşinii, pasajele proeminente ale roţilor şi pragurile mai late.

În interior, scaunele au fost înlocuite cu unele tip scoică şi prevăzute cu centuri cu prindere în 4 puncte, iar tapiţeria din piele Alcantara este prezentă inclusiv pe bord şi pe feţele interioare ale uşilor.

Iar pentru cei care nu vor putea stăpâni cei 300 "căluţi nărăvaşi" ai micuţei şi agresive citadine, Romeo Ferraris a echipat maşina cu roll-cage, oferindu-i astfel celui de la volan mai multă siguranţă.

Propulsorul 1.4 litri T-Jet de 135 CP al lui Fiat 500 Abarth a suferit, la rândul lui, câteva modificări în urma cărora, puterea i-a crescut la 300 CP.

Preţul pentru un asemenea tratament a la Romeo Ferraris vă va scoate din buzunar nici mai mult nici mai puţin de 80.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.