Aceasta este o Toyota GT86. Dar nu una oarecare. Ea este Tiffany

Este aproape imposibil să te gândeşti la o Toyota GT86 fără să te gândeşti şi la un tratament de... înfrumuseţare pentru coupéul japonez. Iată aici o propunere delicioasă. Cunoaşte-o pe Tiffany

Aceasta este o Toyota GT86. Dar nu una oarecare. Ea este Tiffany Aceasta este o Toyota GT86. Dar nu una oarecare. Ea este Tiffany

Pe lângă feed-back-ul pe care l-a primit în toată lumea, Toyota a dorit să-şi sedimenteze reputaţia printr-un record mondial la drift. Apoi încă unul. Acum, aici nu este vorba despre stunt-uri de promovare, ci despre povestea video (scurtă) a lui Tiffany, o Toyota GT86 tratată corespunzător de deţinătorul ei.

Aici poţi citi testul nostru cu Toyota GT86

În proiect s-au implicat nume precum Rocket Bunny (kit-ul exterior lăţit şi eleronul spate sunt de la ei), Forgestar (cu jantele negru mat Super Deep Concave F14, de 19 inci), Kumho (care asigură aderenţă cu încălţările Ecsta Sport), Vortech (care a supraalimentat motorul de 2,0 litri) şi Takata (care ţine pilotul lipit de scaun cu ajutorul unei centuri cu prindere în cinci puncte). Aah, şi BASF, care a creat nuanţa Tiffany Blue.

Gata cu vorba! Te lăsăm în compania lui Tiffany acum, cu promisiunea că vom mai reveni cu astfel de prezentări dacă vom mai avea ocazia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.