Alfa Romeo 159 Autodelta J4 2.2 Compressor

După un an şi jumătate de cercetare şi dezvoltare, Autodelta a lansat în cadrul unui eveniment exclusivist la Yacht Harbour of Driessen, din Amsterdam, versiunea supraalimentată a unei 159 2.2 JTS.

Alfa Romeo 159 Autodelta J4 2.2 Compressor Alfa Romeo 159 Autodelta J4 2.2 Compressor
Alfa Romeo 159 by AutodeltaLansarea noului model marchează sfărşitul unei îndelungi perioade de incubaţie a unui model capabil să dezvolte 245 CP. Acest lucru s-a reuşit prin implementarea unui compresor mecanic Rotrex C30-74, ce a mărit semnificativ puterea propulsorului cu injecţie directă de benzină şi 4 cilindri. Cei 2,2 litri de cilindree produc acum un cuplu de 290 Nm, cu 60 mai mult comparativ cu versiunea de serie.

Autodelta nu s-a limitat doar la modificarea uzinei de forţă şi oferă clienţilor săi şi un nou sistem de suspensie dar şi unul de frânare mai bun, ce se alătură pachetului estetic gândit astfel încât să maximizeze şi efectul aerodinamic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.