Alfa Romeo 8C Competizione by Wheelsandmore

Tunerul Wheelsandmore s-a decis să producă un pachet de tuning pentru unul dintre cele mai frumoase coupe-uri din lume, Alfa Romeo 8C Competizione.

Alfa Romeo 8C Competizione by Wheelsandmore Alfa Romeo 8C Competizione by Wheelsandmore

Alfa Romeo 8C Competizione este una dintre cele mai frumoase maşini construite şi mulţi dintre fanii constructorului italian ar fi ferm împotriva customizării coupe-ului din Torino. Wheelsandmore a acceptat această provocare şi a lansat un pachet de tuning pentru modelul italian. Din fericire tunerul german nu e exagerat cu modificările exterioare. Alfa Romeo 8C Competizione a fost colantat în alb mat cu accente negre, iar jantele 6Sporz2 au un rol tehnic mai important decât cel estetic. Acestea sunt fabricate dintr-un aliaj foarte uşor, ajutând la diminuarea masei coupe-ului italian, şi sunt încălţate cu anvelope sport Hankook.

Printre modificările de ordin tehnic se numără: instalarea unei suspensii performante, discuri de frână mai mari, un sistem de evacuare fabricat manual şi un upgrade al unităţii de comandă a motorului. Propuslorul V8 de 4,7 litri produce acum 480 CP şi un cuplu motor de 520 Nm. Suspensia sport şi anvelopele performante ajută la mărirea performanţelor dinamice ale modelului italian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.