ArmorTech propune două versiuni Audi A8 blindate

Dacă vreţi o limuzină Audi A8 foarte spaţioasă, dar şi extrem de sigură (şi nu ne referim la accidentele rutiere, ci la atacurile cu arme de foc), puteţi apela la ArmorTech, firma rusească având două propuneri foarte serioase.

ArmorTech propune două versiuni Audi A8 blindate ArmorTech propune două versiuni Audi A8 blindate

Noul Audi A8 este o limuzină care nu iese aşa de mult în evidenţă, deci se pretează afaceriştilor care doresc să păstreze un "low profile" - adică să treacă mai mult sau mai puţin neobservaţi. Germanii s-au gândit şi la cei care au nevoie de protecţie suplimentară, oferindu-le o versiune blindată Audi A8 L Security.

Dar poate unii vor mai mult. Adică mai mult spaţiu şi lux sau un nivel crescut de securitate în faţa atacurilor cu arme de foc. Iar ruşii de la ArmorTech vin cu două soluţii pentru Audi A8, adaptate acestor nevoi speciale - probabil experienţa mediului mafiot din Rusia este nepreţuită...

Prima versiune este destinată celor fără duşmani letali şi care vor pur şi simplu un nivel crescut al luxului. Modificările aduse limuzinei Audi A8 L presupun alungirea maşinii cu 400 mm şi mărirea portierelor faţă şi spate, cu 150 mm, respectiv 250 mm. Astfel, se obţine un acces în maşină mult mai facil, iar în spate este acum loc suplimentar faţă de un A8 L normal.

În al doilea caz s-a recurs la alungirea maşinii în partea din mijloc - între cele două portiere a fost inclus un segment de caroserie prevăzut cu un mic geam, ampatamentul crescând tot cu 400 mm, ca în primul caz, însă acest A8 "stretched limo" oferă un spaţiu excedentar celor din spate.

Această versiune este derivată, de altfel, din maşina blindată de serie A8 L W12 Security, beneficiind de un nivel de protecţie VR7 împotriva armelor de foc şi a grenadelor. Geamul lateral dintre portiere poate fi ori opac, ori transparent, cu o protecţie specială împotriva gloanţelor.

Preţurile pentru aceste transformări sunt necunoscute, maşinile fiind realizate doar pe bază de comenzi ferme. Dar, câtă vreme ai afaceri periculoase, se presupune că ai şi bani pentru a-i investi într-o protecţie personală cât mai bună, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.