Audi Q7 Street Rocket JE Design

Suntem de acord că Audi Q7 este departe de a fi graţios. Pentru că masivitatea nu prea inspiră sportivitate, JE Design vine cu un kit care-i conferă o imagine mai agilă marelui SUV german.

Audi Q7 Street Rocket JE Design Audi Q7 Street Rocket JE Design

Audi Q7 JE Design - evacuari romboidaleCei de la JE Design s-au concentrat destul de mult pe exteriorul acestui Audi Q7, care a primit, în primul rând, un nou spoiler frontal, mai coborât şi care include în partea inferioară două perechi de proiectoare, precum şi suficient de multe fante de aerisire. În spate, spoilerul continuă ideea, dar cu două perechi de evacuări romboidale şi un mini-difuzor. Blocurile optice nu au scăpat nici ele de modificări: farurile beneficiază de "pleoape" în culoarea caroseriei, iar stopurile au semnalizatoare albe.

Piele si insertii din fibra de carbonJantele de 22" au un design destul de "solid", dar se asortează foarte bine cu vopseaua specială, de culoarea vinului. Interiorul este, de asemenea, realizat cu mare atenţie în ce priveşte estetica, fiind garnisit cu piele alb-bej şi inserţii din carbon în culoarea caroseriei. Pentru a sublinia caracterul acestui maşini, tunerul şi-a împânzit creaţia cu logo-ul JE Design.

Modificarile costa 61.000 euroMotorul diesel de 3,0 litri dezvoltă acum 285 CP (faţă de 233 CP varianta de serie), iar cuplul motor a fost mărit cu 50 Nm, ajungând acum la 550 Nm. Performanţele au fost şi ele îmbunătăţite: 219 km/h viteză maximă (faţă de 210 km/h versiunea de serie) şi scăderea timpului pentru 0-100 km/h de la 9,1 la 8,4 secunde. Preţul modificărilor, atât cele exterioare, cât şi cele interioare, este destul de piperat: 61.000 euro trebuie plătiţi în plus faţă de un Audi Q7 de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.