Audi Q7 Street Rocket JE Design

Autor: Oraan Mărculescu 24 iun. 2008 Tuning auto

Audi Q7 JE Design - evacuari romboidaleCei de la JE Design s-au concentrat destul de mult pe exteriorul acestui Audi Q7, care a primit, în primul rând, un nou spoiler frontal, mai coborât şi care include în partea inferioară două perechi de proiectoare, precum şi suficient de multe fante de aerisire. În spate, spoilerul continuă ideea, dar cu două perechi de evacuări romboidale şi un mini-difuzor. Blocurile optice nu au scăpat nici ele de modificări: farurile beneficiază de "pleoape" în culoarea caroseriei, iar stopurile au semnalizatoare albe.

Piele si insertii din fibra de carbonJantele de 22" au un design destul de "solid", dar se asortează foarte bine cu vopseaua specială, de culoarea vinului. Interiorul este, de asemenea, realizat cu mare atenţie în ce priveşte estetica, fiind garnisit cu piele alb-bej şi inserţii din carbon în culoarea caroseriei. Pentru a sublinia caracterul acestui maşini, tunerul şi-a împânzit creaţia cu logo-ul JE Design.

Modificarile costa 61.000 euroMotorul diesel de 3,0 litri dezvoltă acum 285 CP (faţă de 233 CP varianta de serie), iar cuplul motor a fost mărit cu 50 Nm, ajungând acum la 550 Nm. Performanţele au fost şi ele îmbunătăţite: 219 km/h viteză maximă (faţă de 210 km/h versiunea de serie) şi scăderea timpului pentru 0-100 km/h de la 9,1 la 8,4 secunde. Preţul modificărilor, atât cele exterioare, cât şi cele interioare, este destul de piperat: 61.000 euro trebuie plătiţi în plus faţă de un Audi Q7 de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide