Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany

Cei de la Anderson Germany au prezentat veziunea lor asupra modelului Audi R8, denumită sugestiv Audi R8 Hyper Black Edition.

Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany

Anderson Germany, o firmă de tuning foarte puţin cunoscută, a prezentat Audi R8 Hyper Black Edition, viziunea lor asupra sportivei germane. Pachetul de tuning include atât modificări exterioare, cât şi interioare, plus un upgrade de putere de 64 CP. Astfel, propulsorul V10 de 5,2 litri este capabil să dezvolte o putere totală de 589 CP.

Modificările care au stat la baza creşterii de putere sunt: rescrierea unităţii de control a motorului (ECU), un filtru de aer sport modificat, precum şi o evacuare sport, deasemenea modificată. În plus, sistemul de evacuare este echipat cu o supapă controlată de către şofer prin intermediulul unei telecomenzi, modificând după bunul plac zgomotul motorului. Şoferul poate să aleagă între trei "melodii" diferite.

Preţul acestui kit nu a fost încă făcut public.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.