Audi R8, modificat de Regula Tuning

Autor: Iulian Dnistran 24 nov. 2012 Tuning auto

Audi R8 este una dintre supermaşinile preferate de casele de tuning internaţionale pentru pachetele lor de modificări. Iar germanii de la Regula Tuning se încadrează perfect în această mică teorie. Ei au creat un kit pentru varianta dinainte de facelift a supercarului cu motor central Audi R8.

Cele mai vizibile modificări sunt la exterior, unde specialiştii germani au aplicat un pachet aerodinamic pe care l-au denumit „Grandiose”. Acesta vine cu un spoiler nou în partea din faţă, care încorporează şi grila radiatorului, un eleron fix în partea din spate, praguri laterale, un spoiler nou în partea din spate şi o pereche de ţevi de eşapament duble.

Cireaşa de pe tort este reprezentată de jantele de 20 de ţoli Oxigin îmbrăcate în anvelope cu dimensiunea 235/30 R20 pe faţă şi 295/25 R20 pe spate.

Pentru modelele cu motor V10, Regula Tuning oferă şi o reprogramare a unităţii electronice centrale care ridică puterea maximă de la 525 de cai-putere la 560 de cai-putere.

Cât despre preţuri, pachetul aerodinamic fără jantele de 20 de ţoli costă 7.698 de euro, iar lucrarea de creştere a puterii motorului îi va „uşura” pe clienţi de încă 1.398 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide