Audi R8, modificat de Regula Tuning

Germanii de la Regula Tuning au creat un pachet de modificări pentru varianta dinainte de facelift a supercarului nemţesc Audi R8.

Audi R8, modificat de Regula Tuning Audi R8, modificat de Regula Tuning

Audi R8 este una dintre supermaşinile preferate de casele de tuning internaţionale pentru pachetele lor de modificări. Iar germanii de la Regula Tuning se încadrează perfect în această mică teorie. Ei au creat un kit pentru varianta dinainte de facelift a supercarului cu motor central Audi R8.

Cele mai vizibile modificări sunt la exterior, unde specialiştii germani au aplicat un pachet aerodinamic pe care l-au denumit „Grandiose”. Acesta vine cu un spoiler nou în partea din faţă, care încorporează şi grila radiatorului, un eleron fix în partea din spate, praguri laterale, un spoiler nou în partea din spate şi o pereche de ţevi de eşapament duble.

Cireaşa de pe tort este reprezentată de jantele de 20 de ţoli Oxigin îmbrăcate în anvelope cu dimensiunea 235/30 R20 pe faţă şi 295/25 R20 pe spate.

Pentru modelele cu motor V10, Regula Tuning oferă şi o reprogramare a unităţii electronice centrale care ridică puterea maximă de la 525 de cai-putere la 560 de cai-putere.

Cât despre preţuri, pachetul aerodinamic fără jantele de 20 de ţoli costă 7.698 de euro, iar lucrarea de creştere a puterii motorului îi va „uşura” pe clienţi de încă 1.398 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.