Audi TT PS by PPI

Tunerul PPI s-a specializat pe modelele Audi, iar acum s-a ocupat intensiv de micul coupe Audi TT.

Audi TT PS by PPI Audi TT PS by PPI
După ce PPI s-a ocupat de Audi R8 şi de, surprinzător, SUV-ul Audi Q7, a venit rândul micului coupe Audi TT să fie supus unei cure tuning de către acest tuner.

Audi TT PS by PPIMaşina beneficiază de un body-kit decent şi destul de discret, conceput mai mult pentru eficacitatea aerodinamică decât pentru un look agresiv - ornamentele din carbon sunt singurele tuşe de exclusivism. Jantele de 19" sunt negru mat şi sunt încălţate cu pneuri Michelin Sport P2, cu dimensiunea de 235/35 ZR 19, în timp ce suspensia este coborâtă cu 30 mm.

Motorul turbo de 2,0 litri atinge 245 CP la 5.100 rpm şi 366 Nm într 1.800 şi 5.000 rpm, ceea ce duce la o viteză maximă de 250 km/h şi un demaraj 0-100 km/h în 6,3 secunde (cu 0,3 secunde mai rapid ca modelul de serie). Interiorul este tratat într-o manieră sportivă: volan special PPI "Identity", finisări în carbon, Tapiţerie Alcantara, precum şi o serie de personalizări la cerere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.