Bentley Continental GT Speed Edo Competition

Autor: Oraan Mărculescu 01 mart. 2009 Tuning auto

680 CP si 880 NmŞi mai interesant este faptul că, atât Bentley Continental Supersports, cât şi maşina celor de la Edo Competition, vor avea premiera ambele la Salonul Auto Geneva 2009. Diferenţele, însă, înclină balanţa spre maşina tunerului.

În primul rând, motorul acestui Bentley Continental dezvoltă cu 50 CP şi 80 Nm mai mult decât conceptul Bentley, având o putere de 680 CP şi un cuplu maxim de 880 Nm. Totuşi, acest surplus de steroizi se vede mai mult în privinţa vitezei maxime, de aproape 340 km/h (cu 10 km/h mai mult decât valoarea declarată pentru Supersports), pentru că demarajul 0-100 km/h se realizează în 4,2 secunde, cu 0,3 secunde mai mult decât conceptul oficial.

Black and white - gangsta BenEdo Competition a intervenit asupra suspensiilor, mai tari, iar garda la sol a fost coborâtă cu 35 mm, evidenţiind uşor jantele de 20" (aceeaşi dimensiune ca la Supersports, numai că aici sunt negre, nu cromate). În ce priveşte exteriorul, Edo Competition nu a considerat necesar să modifice nici o componentă, preferând un stil "gangsta": maşina este albă, însă capota, grila, acoperişul şi capacul portbagajului sunt negru mat.

Singurul domeniu unde tunerul nu poate rivaliza cu Supersports este cel ecologic. Dar, la un asemenea nivel, muşchii şi aspectul contează mult mai mult pentru potenţialii clienţi. Iar adevărul este că, după terminarea salonului, doar Bentley Continental GT Speed Edo Competition va pleca spre garajul unui client, urmând a fi văzut pe şosele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide