Bentley Continental GT Sports Line Black Bison by Wald International

Wald International şi-a prezentat intenţia de a modifica un Bentley Continental GT încă din această vară, când a prezentat primele schiţe. Acum însă vin şi primele poze reale.

Bentley Continental GT Sports Line Black Bison by Wald International Bentley Continental GT Sports Line Black Bison by Wald International

Este oare acesta un tuning reusit?Bentley Continental GT Sports Line Black Bison este un nume foarte lung pentru a se asorta probabil cu lungimea sumei de bani necesară pentru aplicarea acestor modificări pe propriul model. Doar 16.000 de dolari te costă. Nu foarte mult, mai ales dacă avem în vedere preţul unui asemenea automobil nou.

Ce primeşti pentru o sumă de bani cu care ţi-ai putea cumpăra un automobil de clasă compactă? Tratament clasic: spoilere noi, praguri, eleron pentru portbagaj şi eleron pentru acoperiş, un kit de coborâre a gărzii la sol şi o evacuare nouă. Iar jantele de 21 de inch sunt disponibile în două modele: Portofino şi Mahora.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.