Bentley Continental GT Widebody Premier4509

Japonezii de la Premier au construit un kit estetic pentru GT-ul britanic ce îi pune în evidență mai mult latură sportivă, maia agresivă și mai atrăgătoare.

Bentley Continental GT Widebody Premier4509 Bentley Continental GT Widebody Premier4509
Bentley Continental GT Widebody Premiera 4509Extravaganța japoneză se traduce printr-o serie de modificări exterioare, ce se întind de la spoilerele schimbate și pragurile lățite până la difuzorul integrat. Toate acestea sunt realizate dintr-un compus obținut prin amestecarea fibrei de carbon cu cea de sticlă. Tunerul asiatic a pregătit de asemenea noi țevi de evacuare și o grilă nouă din patru bucăți componente.

"Scopul unui asemenea exercițiu de design a fost să punem în evidență natura agresivă a modelului, păstrând în același timp un aspect rafinat", a declarat Mr Yokomaku, președintele Premier4509. Kitul estetic va fi limitat la un număr de 100 de unități, toate marcate cu placuță unică de identificare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.