BMW M3 E92 tunat cu tehnică CSL

Deşi iniţial BMW a anulat proiectul M3 CSL tunerul Vorsteiner ne arată cum ar fi putut arăta maşina pentru care fanii ar fi stat la cozi la uşile dealerilor.

BMW M3 E92 tunat cu tehnică CSL BMW M3 E92 tunat cu tehnică CSL

BMW M3 CSL by VorsteinerTunerul american Vorsteiner a vrut să arate lumii cum ar fi arătat BMW M3 CSL (Coupe Sport Lightweight) dacă ar fi fost lansat de către producătorul bavarez. Imaginile înlocuiesc cuvintele de această dată.

Nu mai rămâne de specificat decât că sub capota maşinii este montat un motor V8 mai care dezvoltă 460 CP, cu 40 CP mai mult decât modelul original, în timp ce cuplul se ridică şi el cu 45 NM peste versiunea de bază până la 445 NM. Maşina atinge 320 km/h, viteza fiind limitată electronic. Elementele din fibră de carbon, cum ar fi acoperişul sau părţi ale spoilerului faţă, fac şi ele parte din tehnica CSL de care beneficiază maşina. Un sistem de evacuare a emisiilor de CO2 din titan, mai uşor decât cel al modelului de bază, a fost şi el adăugat. Roţile sunt şi ele mai late decât la BMW M3.

Vorsteiner îşi doreşte ca în viitor să prezinte publicului şi o versiune de 500 CP care ar putea trece peste limita de 320 Km/h. Se poate mai suprem decât supremul?

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.