BMW Seria 3 Kelleners Sport

Cu siguranţă, viitorul M3 în patru uşi va arăta mai tupeist decât propunerea celor de la Kelleners Sport, mult mai potrivită celor pentru care puterea nu este totul în viaţă.

BMW Seria 3 Kelleners Sport BMW Seria 3 Kelleners Sport
Modificările ţinând de aspectul exterior sunt discrete, punând accentul mai mult pe eficienţă. Kitul exterior constă în spoilere modificate (cel din spate ceva mai pregnant, preluând în parte funcţia de difuzor), praguri  şi oglinzi exterioare aerodinamice şi două mici eleroane, deasupra lunetei şi pe capacul portbagajului, cel din urmă mai puţin reuşit estetic.

Jantele sunt "made in house" şi au nu mai puţin de 19", fiind finisate în mai multe variaţii de gri. Pneurile sunt destul de late, 235/35 pe faţă şi 265/30 pe spate, iar suspensiile şi sistemul de frânare pot fi customizate în funcţie de buget. Pentru varianta 330i se poate apela la chip-tuning, în urma căruia se obţine o creştere a puterii de 48 CP, până la 306 CP (valoare similară cu a motorului biturbo de 3,0 litri), iar viteza maximă atinge 278 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.