BMW X5 Typhoon RS by G-Power

Autor: Oraan Mărculescu 05 aug. 2009 Tuning auto

X5 Typhoon cu 625 CPDupă ce şi-a făcut "încălzirea" cu X5 Typhoon, tunerul G-Power ne oferă un upgrade: BMW X5 Typhoon RS, care nu-i va lăsa deloc sensibili pe amatorii de putere dusă la extrem şi look superagresiv.

Noul model este cu 100 CP mai puternic decât precedentul şi cu 70 CP mai potent decât top-modelul BMW X5 M. Cuplul maxim dezvoltat de propulsorul V8, dotat cu un compresor mecanic SK III RS, cu presiune de 1,0 bar, ajunge la 700 Nm. Suficient pentru ca performanţele să fie bestiale: 4,5 secunde pentru 0-100 km/h, 16 secunde pentru 0-200 km/h şi o viteză maximă de 285 km/h.

La nivel tehnic, G-Power a utilizat un sistem de evacuare racing, având catalizatoare şi tobe finale modificate, în timp ce admisia este asigurată de un filtru de aer de mare capacitate, din aluminiu. Kitul exterior este acelaşi regăsit pe primul X5 Typhoon, în timp ce în interior tunerul şi-a pus amprenta modificând ceasurile de bord, volanul sau inserţiile de aluminiu – însă clientul îşi poate personaliza şi mai mult maşina, dacă doreşte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide