BMW Z4 by G-Power

Viteza maximă 300 km/h, 4,9 secunde până la 100 km/h şi 375 CP sunt caracateristicile noului G-Power pentru BMW Z4 3.0i.

BMW Z4 by G-Power BMW Z4 by G-Power

BMW Z4 by G-PowerPe lângă modificările aduse propulsorului de a dezvolta o putere de 375 CP, în condiţiile în care puterea standard a propulsorului de 3.0 litri este de 231 CP, G-Power îmbunătăţeşte şi aerodinamica, suspensiile şi sistemul de frânare. BMW Z4 G-Power este echipat cu jante de 20 " şi cu o suspensie G-Power ajustabilă în înăţime, cu nouă setări ale cursei amortizoarelor.

Deoarece kitul motor implică modificări complexe precum turbină cu palete ceramice, revizuirea sistemului de răcire şi multe altele, transformarea motorului de serie în G-POWER EVO III sunt posibile doar la sediul tunerului din Autenzell Bavaria. Costurile pentru modificarea motorului se ridică în jurul a 18.850 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.