Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory

Bugatti Veyron este prin definiţie o maşină opulentă , dar această versiune făcută de Mansory forţează serios limitele bunului gust.

Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory

Mansory este recunoscut drept untuner extravagant, dar uneori parcă exagerează cu opulenţa, maiales în cazul unui automobil de colecţie cum este Bugatti Veyron.Un exemplu foarte concludent că averile colosale nu garantează şibunul gust este acest Bugatti Veyron LINEA Vincerod'Oro. Cu siguranţă,se vor găsi clienţi din rândulcelor care îşi măsoară averea în petro-dolari, darcombinaţia de fibră de carbon neagră şi auriu este unadintre cele mai nefericite văzute pe un Bugatti, cu excepţiacaricaturii de Veyron roz apărut în 2006.

Mansory de aur

Pe lângăalăturarea cromatică neinspirată această ediţie specială vine cu ogrilă nouă ce prezintă un V în partea inferioară, un spoilermodificat şi o capotă mai scurtă, care luate separat arată chiarfoarte bine. Partea din spate la fel vine cu un nou difuzor care seasortează cu partea frontală, iar jantele sunt special createpentru acest proiect dintr-un aliaj auriu.

Apogeulopulenţei este însă interior care are mai mult auriu şi mai multelumini decât Caesar'sPalace din Las Vegas. Tapiţeria aurie are însă rafinamentul şi textura unei poşete dinVitan în aceeaşi nuanţă. Ca fiasco-ul să fie şi mai mare, Mansory a montat sute deLED-uri pe scaune,bord şi panourile uşilor, reuşind o explozie de lumină şi culoare,comparabilă cu cea a puterii livrate de propulsorul quad-turbo.Uzina de forţă nu este vizată de modificările celor de la Mansory, aceştia mizând exclusiv peaspectul strident. Preţul nu este comunicat, dar se aşteaptă nababicu gusturi "alese"…Doar unul singur va fi disponibil, apropos.

Mansory Veyron - interior