Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory

Bugatti Veyron este prin definiţie o maşină opulentă , dar această versiune făcută de Mansory forţează serios limitele bunului gust.

Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro by Mansory

Mansory este recunoscut drept un tuner extravagant, dar uneori parcă exagerează cu opulenţa, mai ales în cazul unui automobil de colecţie cum este Bugatti Veyron. Un exemplu foarte concludent că averile colosale nu garantează şi bunul gust este acest Bugatti Veyron LINEA Vincero d'Oro. Cu siguranţă, se vor găsi clienţi din rândul celor care îşi măsoară averea în petro-dolari, dar combinaţia de fibră de carbon neagră şi auriu este una dintre cele mai nefericite văzute pe un Bugatti, cu excepţia caricaturii de Veyron roz apărut în 2006.

Pe lângă alăturarea cromatică neinspirată această ediţie specială vine cu o grilă nouă ce prezintă un V în partea inferioară, un spoiler modificat şi o capotă mai scurtă, care luate separat arată chiar foarte bine. Partea din spate la fel vine cu un nou difuzor care se asortează cu partea frontală, iar jantele sunt special create pentru acest proiect dintr-un aliaj auriu.

Apogeul opulenţei este însă interior care are mai mult auriu şi mai multe lumini decât Caesar's Palace din Las Vegas. Tapiţeria aurie are însă rafinamentul şi textura unei poşete din Vitan în aceeaşi nuanţă. Ca fiasco-ul să fie şi mai mare, Mansory a montat sute de LED-uri pe scaune, bord şi panourile uşilor, reuşind o explozie de lumină şi culoare, comparabilă cu cea a puterii livrate de propulsorul quad-turbo. Uzina de forţă nu este vizată de modificările celor de la Mansory, aceştia mizând exclusiv pe aspectul strident. Preţul nu este comunicat, dar se aşteaptă nababi cu gusturi "alese"… Doar unul singur va fi disponibil, apropos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.