Cât de repede crezi că ajunge un Mitsubishi Colt la 250 km/h? Foarte repede…

Se ia un Mitsubishi Colt de la începutul anilor ’90 şi se montează un turbocompresor care poate să aspire chiar şi publicul din tribune. Rezultatul: o viteză ameţitoare într-o maşină veche de 20 de ani.

Cât de repede crezi că ajunge un Mitsubishi Colt la 250 km/h? Foarte repede… Cât de repede crezi că ajunge un Mitsubishi Colt la 250 km/h? Foarte repede…

Bătrânul Mitsubishi Colt, produs la începutul anilor ’90 şi cunoscut şi sub numele de Mirage, nu a fost niciodată gândit pentru viteză. A fost doar o maşinuţă de familie destinată oraşelor. Dar asta nu l-a oprit pe un individ însetat după adrenalină să monteze un turbocompresor uriaş pe motorul de 2,0 litri al maşinii.

Rezultatul e un mic monstru cu 970 CP şi tracţiune integrală care a reuşit să accelereze de la zero până la 100 km/h în doar trei secunde şi a atins o viteză de 251,4 km/h în doar 9,29 secunde. Doar de dragul comparaţiei, ar trebui să ştii că un Ferrari 458 Italia nou-nouţ are nevoie de 3,3 secunde ca să atingă 100 km/h cu plecare de pe loc.

Dovada, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.