Chevrolet Colorado by Directed Electronics

Autor: Oraan Mărculescu 23 mart. 2008 Tuning auto

Chevrolet Colorado by Directed ElectronicsDe la început trebuie precizat că maşina are o valoare aproape insignifiantă faţă de echipamentul multi-media pe care îl transportă. Directed Electronics au creat un adevărat pick-up-discotecă, de proiect ocupându-se echipa "The Snake Pit", obişnuiţi ai saloanelor de sound-tuning din America.

Chevrolet Colorado by Directed ElectronicsÎn benă se fac remarcate trei mari "boomere" Precision Power, pentru montajul cărora a fost nevoie de serioase modificări la nivelul structurii maşinii. Amplificatoarele necesare sunt montate în cascadă în spatele saunelor pasagerlor din faţă. Cabina beneficiază, de asemenea, de multiple elemente multimedia, iar legăturile dintre toate componentele acestei uzine de sunet 4×4 sunt realizate din fibră optică de mare viteză.

Preţul? Cel mai probabil direct proporţional cu numărul de decibeli…

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide