Chevrolet Corvette by Innotech

Innotech este un tuner ceh îndrăgostit de maşinile italiene. Poate de aceea face maşini de genul Chevrolet Corvette să arate ca Ferrari Testarossa...

Chevrolet Corvette by Innotech Chevrolet Corvette by Innotech

Interesantă combinaţie, model american, tuner ceh şi produs finit cu influenţe italiene. Totuşi acest Corvette made by Innotech arată bine şi se pare că pe bad boy-ul american îl prinde foarte bine costumul italian, sub forma unui kit a la Ferrari. De asemenea, interiorul inspiră latinitate fiind disponibil cu piele italiană, ce poate fi asortată cu multte elemente şi nuanţe, pe gustul oricărui posesor, sau aşa spun cehii in comunicatul de presă.

La fel de bombastic vorbesc şi de motorizări, lăudându-se că pot urca puterea la 500 CP, în cazul aspirării naturale sau chiar 1.000 CP, prin aplicarea tehnologiei bi-turbo. De asemenea cehii mai spun că vor alege pe sprânceană clienţii viitoarelor modele Corvette personalizate. Să îi credem, să nu îi credem?

Până la proba contrarie, singura dovadă a talentului lor constă în nişte imagini bine lucrate în Photoshop, deci până va vedea lumina zilei şi va ajunge la performanţele evocate anterior va mai curge multă apă pe Vltava.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.