Chevrolet Corvette, în culori toxice. Ce să nu-ţi placă la el? [VIDEO]

Dacă tot investeşti bani într-un V8 small-block ascuns sub capota unui muscle car, de ce n-ai mai da nişte bani pentru a-i reprezenta cât mai bine natura?

Chevrolet Corvette, în culori toxice. Ce să nu-ţi placă la el? [VIDEO] Chevrolet Corvette, în culori toxice. Ce să nu-ţi placă la el? [VIDEO]

Primul lucru la care te-ar putea duce cu gândul acest Chevrolet Corvette C7? Păi, ar fi broasca otrăvitoare (Dendrobates Leucomela), al cărei colorit te avertizează în privinţa toxinelor pe care le posedă. Analogia, în cazul acesta, ar trebui să pună accent pe „otrăvitoare”, şi nu pe „broască”. Bine că am lămurit asta. 

În clipul de mai jos vei face cunoştinţă cu un Corvette care vrea să transmită un mesaj cât mai clar oricăruia din proximitatea sa. Dacă folia aurie, jocul cromatic galben-negru şi/sau jantele Forgiato nu te intimidează câtuşi de puţin, acest specimen de Corvette poate să-şi folosească V8-ul pentru a-şi sacrifica anvelopele de pe spate, învăluind oaspetele neinvitat într-un nor gros de fum. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.