Citroen C5 Musketier

Citroen C5 şi tuningul nu sunt tocmai două noţiuni pe care să le asociezi, dar asta nu înseamnă că nu fac casă bună dacă sunt combinate cu gust.

Citroen C5 Musketier Citroen C5 Musketier

Citroen C5  - tuning germanMusketier este o casă de tuning germană nu foarte cunoscută, orientată atipic spre mărcile franţuzeşti şi cele nipone. Deci iată că există şi nemţi care apreciază modelele germane şi chiar reuşesc să le pună în valoare, aşa cum este cazul acestui Citroen C5 de ultimă generaţie bine personalizat de către tunerul din Oberhausen.

Pentru că sedanul C5 se diferenţiază oricum de restul colegelor de clasă, cei de la Musketier nu au optat pentru un kit complet şi radical, ci doar pentru câteva elemente care să individualizeze berlina din Hexagon. Foarte spectaculoase sunt jantele de 20 de inchi, fumurii cu accente cromate şi pentru a le pune în evidenţă germanii oferă şi un kit de coborâre a gărzii la sol cu 35 mm. Tot ca standard vin şi cele patru evacuări cromate.

Opţional clienţii pot alege prelungiri pentru praguri şi spoilere, ilustrate în galeria foto ataşată. Tuningul nu se rezumă doar la nivel vizual, propulsoarele diesel de 2,2 litri, respectiv 2,7 litrii beneficiind de tratamente dedicate pentru înmulţirea cailor de sub capotă. Cel mai mic este urcat la 201 CP, de la 173 CP, iar cel cu capacitate mai mare va dezvolta 240 CP, de la standardul de 218 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.