Citroen C5 Musketier

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Tuning auto

Citroen C5  - tuning germanMusketier este o casă de tuning germană nu foarte cunoscută, orientată atipic spre mărcile franţuzeşti şi cele nipone. Deci iată că există şi nemţi care apreciază modelele germane şi chiar reuşesc să le pună în valoare, aşa cum este cazul acestui Citroen C5 de ultimă generaţie bine personalizat de către tunerul din Oberhausen.

Pentru că sedanul C5 se diferenţiază oricum de restul colegelor de clasă, cei de la Musketier nu au optat pentru un kit complet şi radical, ci doar pentru câteva elemente care să individualizeze berlina din Hexagon. Foarte spectaculoase sunt jantele de 20 de inchi, fumurii cu accente cromate şi pentru a le pune în evidenţă germanii oferă şi un kit de coborâre a gărzii la sol cu 35 mm. Tot ca standard vin şi cele patru evacuări cromate.

Opţional clienţii pot alege prelungiri pentru praguri şi spoilere, ilustrate în galeria foto ataşată. Tuningul nu se rezumă doar la nivel vizual, propulsoarele diesel de 2,2 litri, respectiv 2,7 litrii beneficiind de tratamente dedicate pentru înmulţirea cailor de sub capotă. Cel mai mic este urcat la 201 CP, de la 173 CP, iar cel cu capacitate mai mare va dezvolta 240 CP, de la standardul de 218 CP.Comentarii
Inchide