Dodge Challenger SRT700 by Hennessey

Casa de tuning Hennessey şi-a îndreptat atenţia asupra celui mai nou model Dodge Challenger SRT8, transformându-l într-o adevărată bestie pe patru roţi:725 CP şi un cuplu de 1.016 Nm.

Dodge Challenger SRT700 by Hennessey Dodge Challenger SRT700 by Hennessey
Dodge Challenger SRT8 by Hennessey este oferit în trei nivele de putere. Pentru cei "liniştiţi" puterea V8-ului este ridicată la 500 CP. Nivelul următor de putere are un plus de 30 CP, în timp ce varianta de top oferă împătimiţilor de senzaţii tari 725 CP şi un cuplu motor de 1.016 Nm, cuplu dezvoltat la o turaţie de numai 4.000 rpm.

Pentru a obţine cei 725 CP tunerul a montat un turbo compresor customizat, a ranforsat arbolele cotit, bielele şi pistoanele, a modificat supapele şi a montat duze de injecţie de debit mărit. Oficialii casei de tuning afirmă că maşina este capabilă sa atingă 100 de km/h în doar 3,5 secunde, iar viteza de top este de 300 km/h. Mai mult decât atât Hennessey oferă un an de garanţie pentru cele 25 de exemplare care vor fi construite în 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.