Ferrari 599 GTB Fiorano by Mansory

Mansory prezintă în premieră mondială la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva 2008, ultima sa creaţie Ferrari 599 GTB Fiorano.

Ferrari 599 GTB Fiorano by Mansory Ferrari 599 GTB Fiorano by Mansory
Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2008, firma de tuning Mansory, specializată în tuning-ul mărcilor Aston Martin, Bentley şi Rolls Royce, şi-a îndreptat atenţia asupra unui model italian: Ferrari 599 GTB Fiorano.

Modificările aduse la exterior se pot rezuma la o temă de culoare alb-negru a caroseriei şi panouri din fibră de carbon. Cele mai spectaculoase modificări au fost făcute sub capota maşinii, puterea motorului V12 de 6,0 litri a fost mărită de la 620 CP la 720 CP. Graţie kitului de putere denumit Stallone, Ferrari 599 GTB Fiorano by Mansory reduce diferenţa dintre fratele său Ferrari Enzo. Viteza de top este de peste 340 km/h, iar sprintul de la 0 la 100 se realizează în doar 3,5 secunde, fiind mai rapidă cu două sutimi faţă de versiunea de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.