Fiat 500 by Novitec

Novitec, renumita casă de tuning şi-a îndreptat atenţia asupra noi revelaţii în clasa mică, Fiat 500.

Fiat 500 by Novitec Fiat 500 by Novitec
Fiat 500 by NovitecChiar dacă Fiat 500 este deja o maşina care atrage priviriile trecătorilor, cei de la Novitec au găsit o soluţie de a îmbunătăţii aspectul vizual fără a modifica farmecul micuţei italience. Kitul exterior este compus din o parte inferioară a spoilerului faţă modificată, de jante din aliaj uşor de 16" sau 17" şi două sau una terminaţii cromate ale sistemului de evacuare.

Inginerii de la Novitec şi-au îndreptat atenţia şi asupra propulsorului, astfel motorul diesel de 1,3 litri are un plus de 13 CP, puterea totală fiind de 83 CP graţie unei noi unităţi de control al motorului. Mai mult decât atât, motorului de 1,4 litri pe benzină îi este ataşată o turbo suflantă, puterea totală ridicându-se la 131 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.