Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing

Pe Fiat 500 avem deja Ferrari şi Abarth două nume mari în industria auto şi acum se alăturează şi unul al unui român. Rezultă astfel Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing.

Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing

Evacuarea speciala Pogea RacingFiat 500 Abarth Ferrari Dealers este oricum o ediţie foartespecială, dar oricând i se mai pot aduce îmbunătăţiri. Cel care îşipune numele lângă Abarth şi Ferrari este Eduard Pogea, un românstabilit de ani buni în Germania şi cel care a pus bazele PogeaRacing. Gama de modele personalizate by Pogea Racing este chiarimpresionantă şi nici cuacest model nu dezamăgeşte deloc.

Mica buburuză cuiz de Ferrari este dusă în altă ligă de Pogea Racing, valorilestandard ale motorul 1.4 Turbo de 165 CP şi 230Nm fiindambele adunate cu 100 - CP şi Nm - ajungând la impresionantele cotede 268 CP şi 330 Nm, valori similare cu unui Golf R, deexemplu. Însă marea problemă a acestui model rezultă tocmai dinexistenţa a doar două roţi motrice şi a unui ampatament foartescurt. Existenţa unor frâne mai bune şi a unei suspensii mai ferme,rezolvând doar parţial problema torque steering-ului şi asubvirării.

Pe lângămodificările de ordin Pogea pune la bătaie şi elemente esteticenoi, atât la exterior cât şi la interior, dar la comandă şisubstituente din fibră de carbon pentru caroserie. Trebuie sărecunoaştem că este deja prea mult mai ales că acest model nu estedeloc ieftin în versiunea stock, iar multitudinea de modificări vorumfla şi mai mult nota de plată.

Fiat 500 Ferrari Dealers by Pogea Racing