Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing

Pe Fiat 500 avem deja Ferrari şi Abarth două nume mari în industria auto şi acum se alăturează şi unul al unui român. Rezultă astfel Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing.

Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing Fiat 500 Ferrari Edition by Pogea Racing

Fiat 500 Abarth Ferrari Dealers este oricum o ediţie foarte specială, dar oricând i se mai pot aduce îmbunătăţiri. Cel care îşi pune numele lângă Abarth şi Ferrari este Eduard Pogea, un român stabilit de ani buni în Germania şi cel care a pus bazele Pogea Racing. Gama de modele personalizate by Pogea Racing este chiar impresionantă şi nici cu acest model nu dezamăgeşte deloc.

Mica buburuză cu iz de Ferrari este dusă în altă ligă de Pogea Racing, valorile standard ale motorul 1.4 Turbo de 165 CP şi 230Nm fiind ambele adunate cu 100 - CP şi Nm - ajungând la impresionantele cote de 268 CP şi 330 Nm, valori similare cu unui Golf R, de exemplu. Însă marea problemă a acestui model rezultă tocmai din existenţa a doar două roţi motrice şi a unui ampatament foarte scurt. Existenţa unor frâne mai bune şi a unei suspensii mai ferme, rezolvând doar parţial problema torque steering-ului şi a subvirării.

Pe lângă modificările de ordin Pogea pune la bătaie şi elemente estetice noi, atât la exterior cât şi la interior, dar la comandă şi substituente din fibră de carbon pentru caroserie. Trebuie să recunoaştem că este deja prea mult mai ales că acest model nu este deloc ieftin în versiunea stock, iar multitudinea de modificări vor umfla şi mai mult nota de plată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.