Ford Focus şi Fiesta tunate pentru SEMA 2011

Ford va prezenta la noua ediţie SEMA de anul acesta o întreagă flotă de exemplare modificate, printre care se vor număra şi o serie de modele Focus şi Fiesta.

Ford Focus şi Fiesta tunate pentru SEMA 2011 Ford Focus şi Fiesta tunate pentru SEMA 2011

Ford promite că la SEMA 2011 se va prezenta cu o serie de exemplare modificare care vor satisface gustul fiecăruia, începând de la maşini personalizate şi până la adevărate bestii pe patru roţi.

Nu mai puţin de şapte Focus-uri modificate, atât în versiunea hatchback cât şi sedan, vor fi admirate de către publicul prezent la cel mai mare show de tuning din Las Vegas,. Cei care îşi vor pune amprenta pe aceste modele vor fi tuneri renumiţi ca: 3dCarbon, ROUSH Performance Products, The ID Agency, Capaldi Racing, Steeda, Bojix Design, şi COBB Tuning.

Alături de acestea se vor alătura şi trei modele Fiesta, la rândul lor transformate de M2-Motoring, Gold Coast Automotive şi Aaron Vaccar.

Deocamdată, producătorul american ne-a pus la dispoziţie doar câteva imagini teaser cu aceste maşini preparate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.