G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume

Cei de la G-Power şi-au doborât propriul record, al celui mai rapid sedan din lume, cu o evoluţie a modelului care a deţinut titlul până acum.

G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume

M5 Hurricane RR arata rapidGermaniii de la G-Power au pornit de la M5 Hurricane RS, un bolid de 750 CP cu două compresoare mecanice, care au fost mărite, pentru a furniza un volum de aer cu 25% mai mare. Jantele de 20 de inch au fost înlocuite cu unele de 19 inch încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport. În final, noul G-Power M5 Hurricane RR are o putere maximă de 800 CP şi un cuplu identic.

Performanţele sunt pe măsură: 0-100 de km/h în 4,35 secunde, 0-200km/h în 9,5 secunde, pentru ca timpul de atingere a 300 km/h să fie de 25,8 secunde. În final, viteza maximă atinsă este de 372 km/h. Impresionant, pentru un sedan, nu-i aşa? Vreţi să vă cumpăraţi şi nu ştiţi cât costă? Nici noi nu ştim momentan, pentru că cei de la G-Power încă mai lucrează la preţul final, însă pentru un asemenea bolid este clar că trebuie cheltuite câteva sute de mii de euro. Partea bună este că, maşina care sigur va detrona acest record, va costa cu siguranţă peste un milion de euro: Bugatti 16C Galibier.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.