G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume

Cei de la G-Power şi-au doborât propriul record, al celui mai rapid sedan din lume, cu o evoluţie a modelului care a deţinut titlul până acum.

G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume G-Power M5 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume

M5 Hurricane RR arata rapidGermaniiide la G-Power au pornit de la M5 Hurricane RS, un bolid de 750 CPcu două compresoare mecanice, care au fost mărite, pentru a furnizaun volum de aer cu 25% mai mare. Jantele de 20 de inch au fostînlocuite cu unele de 19 inch încălţate cu pneuri Michelin PilotSport. În final, noul G-Power M5 Hurricane RR are o putere maximăde 800 CP şi un cuplu identic.

Performanţele sunt pe măsură: 0-100 de km/h în 4,35 secunde,0-200km/h în 9,5 secunde, pentru ca timpul de atingere a 300 km/hsă fie de 25,8 secunde. În final, viteza maximă atinsă este de 372km/h. Impresionant, pentru un sedan, nu-i aşa? Vreţi să văcumpăraţi şi nu ştiţi cât costă? Nici noi nu ştim momentan, pentrucă cei de la G-Power încă mai lucrează la preţul final, însă pentruun asemenea bolid este clar că trebuie cheltuite câteva sute de miide euro. Partea bună este că, maşina care sigur va detrona acestrecord, va costa cu siguranţă peste un milion de euro: Bugatti 16C Galibier.