Garage Defend Nissan GT-R

Autor: Cosmin Iordache 07 apr. 2008 Tuning auto

Nissan Skyline GT-R reprezintă o filă importantă în istoria tuningului, fiind alegerea ideală pentru cei care doresc să îşi lase amprenta asupra propriului bolid. R35, ultima întruchipare a legendei nipone, denumită acum doar GT-R, nu face excepţie şi primele case de tuning au pus deja mâna iscusită pe noul model.

Tratamentul oferit de tunerul japonez Garage Defend constă în îmbunătăţirea aerodinamicii, prin montarea unui kit cu eleroane faţă foarte evazate. Efectul constă în îmbunătăţirea stabilităţii şi a agilităţii în curbe, dar are ca dezavantaj estomparea vitezei maxime. Tot în spiritului comportamentului rutier mai ferm, suspensia este adaptivă, aducând modelul mai aproape de stradă cu până la 30 mm. Sistemul de frânare, de asemenea, beneficiază de un upgrade. Modificările la grupul propulsor constau doar în înlocuirea filtrelor cu unele cu tiraj mai mare şi montarea unei evacuări Blitz NUR-spec F-Ti.

La exterior, grila faţă a fost înlocuită cu una integral din fibră de carbon şi, pentru că vorbim de japonezi, nu putea lipsi ca ingredient eleronul Voltex GT, tot în spiritul unei apăsări aerodinamice îmbunătăţite. În interior, scaunele Recaro standard au fost înlocuite cu unele Blood Red Bride, asortate cu exteriorul roşu-pasional.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide