Garage Defend Nissan GT-R

Tunerul nipon Garage Defend propune un upgrade aerodinamic pentru Nissan GT-R, noul super-coupe nipon. Pe lângă componenta funcţională, GT-R vine dopat şi cu multă pasiune.

Garage Defend Nissan GT-R Garage Defend Nissan GT-R
Nissan Skyline GT-R reprezintă o filă importantă în istoria tuningului, fiind alegerea ideală pentru cei care doresc să îşi lase amprenta asupra propriului bolid. R35, ultima întruchipare a legendei nipone, denumită acum doar GT-R, nu face excepţie şi primele case de tuning au pus deja mâna iscusită pe noul model.

Tratamentul oferit de tunerul japonez Garage Defend constă în îmbunătăţirea aerodinamicii, prin montarea unui kit cu eleroane faţă foarte evazate. Efectul constă în îmbunătăţirea stabilităţii şi a agilităţii în curbe, dar are ca dezavantaj estomparea vitezei maxime. Tot în spiritului comportamentului rutier mai ferm, suspensia este adaptivă, aducând modelul mai aproape de stradă cu până la 30 mm. Sistemul de frânare, de asemenea, beneficiază de un upgrade. Modificările la grupul propulsor constau doar în înlocuirea filtrelor cu unele cu tiraj mai mare şi montarea unei evacuări Blitz NUR-spec F-Ti.

La exterior, grila faţă a fost înlocuită cu una integral din fibră de carbon şi, pentru că vorbim de japonezi, nu putea lipsi ca ingredient eleronul Voltex GT, tot în spiritul unei apăsări aerodinamice îmbunătăţite. În interior, scaunele Recaro standard au fost înlocuite cu unele Blood Red Bride, asortate cu exteriorul roşu-pasional.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.