Ghicitoare de weekend: ce maşină are fanul lui Darth Vader?

Iar răspunsul este... Suzuki Swift! Este vorba de versiunea în două uşi, fabricată între 1988 şi 1994, pe care proprietarul a modificat-o într-un stil destul de ciudat. Începând cu Darth Vader pe grila frontală.

Ghicitoare de weekend: ce maşină are fanul lui Darth Vader? Ghicitoare de weekend: ce maşină are fanul lui Darth Vader?

Foarte puţini dintre cei care aţi răspuns la ghicitoarea acestui weekend aţi găsit răspunsul corect: Suzuki Swift. Ce-i drept, nu prea existau multe elemente care să ajute rapid la identificarea maşinii, aşa încât mulţi au crezut că e vorba despre Renault 19, Ford Mondeo sau Daewoo Cielo.

Acum, însă, e clar că vorbim de un Swift în două uşi (generaţia fabricată între 1988 şi 1994), care a fost ornat chiar cu... un cap simbolizând casca lui Darth Vader, personajul malefic din seria Războiul Stelelor. Se pare că proprietarul a dedicat destul de mult timp kitului exterior, maşina arătând suficient de interesant şi coerent.

Interiorul, însă, este mai mult decât surprinzător, fiind garnisit cu un fel de tapiţerie care dă impresia că ar fi iarbă pufoasă. Atât pe bord, cât şi în portbagaj, caracterul ludic al maşinii este asigurat de prezenţa mai multor păpuşi şi figurine, ceea ce ne facem să ne întrebăm dacă nu cumva vorbim de o proprietară...

Aşadar, iată că, după tuninguri kitsch, reclame oficiale şi chiar diverse accesorii, Darth Vader poate fi şi un element distractiv.

CUM VI SE PARE MAŞINA TUNATĂ ÎN STIL DARTH VADER?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.