Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce

Dacă vrei un Audi A8 care să eclipseze chiar şi un Rolls Royce, poate te interesează această creaţie. E adevărat, trebuie să te pasioneze chestiile mai... kitsch.

Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce

Să spunem despre acest Audi A8 că are o faţă de Darth Vader estedeja un clişeu. Cu siguranţă, însă, designerii Audi se vorlua cu mâinile de cap când vor vedea această creaţie, decare proprietarul se declară foarte mândru - cel puţin aşa afirmăîn anunţul postat pe un site de maşini second hand.

Este vorba despre un model Audi A8 din 2004 (adică precedentageneraţie faţă de actualul Audi A8). Maşina dinimagini a primit o parte frontală total nouă şi care, într-adevăr,modifică total imaginea de marcă cu care eram obişnuiţi. Cele patrucercuri pe care le întrezărim pictate pe radiator amintesc de Audi,dar, în rest, maşina parcă încearcă să aducă în prim plan conceptulMaybach Exelero.

Încearcă, dar nu reuşeşte. În schimb, avem mai multesimilitudini cu Rolls Royce. În primul rând, datorităportierelor spate, care acum se deschid ca la celebralimuzină britanică (şi construită de BMW). Iar apoi, graţiejantelor imense, de 22 inch. Este adevărat, cromul opulent în caresunt finisate te duc cu gândul la Rolls-ul vreunui rapper, dar totce contează este faptul că maşina îţi sare în ochi, nu?

Interiorul pare să fi scăpat de aceste tuşe de individualitateale exteriorului, doar finisările de pe volan, bord şiconsolă, într-o ciudată culoare vişinie, fiind de naturăsă ridice semne de întrebare privitor la doza de kitsch pe careproprietarul a băgat-o în maşină.

Oricum, ce contează este că vorbim de un Audi A8 tunat ieftin cabraga: doar 40.000 USD pentru o maşină cu numai 50.000 mile labord. Adică vreo 30.000 euro pentru un A8 în stilgangsta-rolls, cu un kilometraj de 80.000 km.

Super-ofertă deValentine's Day, oare?