Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce

Dacă vrei un Audi A8 care să eclipseze chiar şi un Rolls Royce, poate te interesează această creaţie. E adevărat, trebuie să te pasioneze chestiile mai... kitsch.

Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce Tuning kitsch: Audi A8 cu aere de Rolls Royce

Să spunem despre acest Audi A8 că are o faţă de Darth Vader este deja un clişeu. Cu siguranţă, însă, designerii Audi se vor lua cu mâinile de cap când vor vedea această creaţie, de care proprietarul se declară foarte mândru - cel puţin aşa afirmă în anunţul postat pe un site de maşini second hand.

Este vorba despre un model Audi A8 din 2004 (adică precedenta generaţie faţă de actualul Audi A8). Maşina din imagini a primit o parte frontală total nouă şi care, într-adevăr, modifică total imaginea de marcă cu care eram obişnuiţi. Cele patru cercuri pe care le întrezărim pictate pe radiator amintesc de Audi, dar, în rest, maşina parcă încearcă să aducă în prim plan conceptul Maybach Exelero.

Încearcă, dar nu reuşeşte. În schimb, avem mai multe similitudini cu Rolls Royce. În primul rând, datorită portierelor spate, care acum se deschid ca la celebra limuzină britanică (şi construită de BMW). Iar apoi, graţie jantelor imense, de 22 inch. Este adevărat, cromul opulent în care sunt finisate te duc cu gândul la Rolls-ul vreunui rapper, dar tot ce contează este faptul că maşina îţi sare în ochi, nu?

Interiorul pare să fi scăpat de aceste tuşe de individualitate ale exteriorului, doar finisările de pe volan, bord şi consolă, într-o ciudată culoare vişinie, fiind de natură să ridice semne de întrebare privitor la doza de kitsch pe care proprietarul a băgat-o în maşină.

Oricum, ce contează este că vorbim de un Audi A8 tunat ieftin ca braga: doar 40.000 USD pentru o maşină cu numai 50.000 mile la bord. Adică vreo 30.000 euro pentru un A8 în stil gangsta-rolls, cu un kilometraj de 80.000 km.

Super-ofertă de Valentine's Day, oare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.