How low can you go

Nu fredonam cunoscuta melodie a artistului hip hop, Ludacris, ci mă refer la ideea de tuning pe care se bazează această Toyota Celica. Vezi în următorul videoclip ce a putut să îi treacă prin cap proprietarului coupe-ului japonez.

Tuning-ul a apărut acum foarte mulţi ani şi se bazează pe ideea de a crea o maşină unică, ce reflectă personalitatea proprietarului. Chiar dacă de obicei se încearcă îmbunătăţirea performanţelor sau a design-ului faţă de modelele stock, există şi un astfel de tuning, care face mai mult rău decât bine. Unghiul de cădere extrem şi jantele foarte late reduc considerabil suprafaţa de contact între anvelopă şi suprafaţa de rulare, deci în mod clar performanţele dinamice nu au fost îmbunătăţite.

Oare această Toyota Celica plusează la capitolul design? Voi ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.