Jante de Bentley pe un VW Scirocco? Se poate! Dar greu, foarte greu...

Hatch-coupe-ul german VW Scirocco are o personalitate aparte, mai ales dacă e tunat corespunzător. Însă în cazul de faţă lucrurile au mers prea departe din dorinţa proprietarului de a crea un unicat. Nu credeţi?

Jante de Bentley pe un VW Scirocco? Se poate! Dar greu, foarte greu... Jante de Bentley pe un VW Scirocco? Se poate! Dar greu, foarte greu...

Veţi spune că VW Scirocco R, mai ales pentru că e o maşină sportivă, n-ar avea de ce să întâmpine probleme cu montarea unor jante mari. Ei bine, nu e chiar aşa, deoarece dimensiunea standar maximă a jantelor pentru Scirocco e de 19 inci.

Poate lua virajul fără să frece aripa?... Sau merge doar în linie dreaptă? :)

Adică prea puţin pentru orgoliul proprietarului maşinii de faţă, care a ţinut morţiş să-şi echipeze bijuteria cu jante de origine Bentley. Cu diametru de 20 inci şi un design luxos-sportiv.

Problema a intervenit, însă, în momentul în care omul şi-a dat seama că jantele sunt şi foarte late (pneurile sunt de 225/30 R 20), iar garda la sol a maşinii fusese deja redusă substanţial.

E perfect pentru deszăpezire iarna! Sau pentru tuns gazonul...

Prin urmare, ce era de făcut? Nimic altceva decât o muncă serioasă de lăţire substanţială a bosajelor roţilor. Modificare cam scumpă, dar care a avut ca rezultat maşina din aceste imagini. Ce ziceţi, a meritat efortul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.