Kit de tuning exterior pentru Audi R8 de la Prior Design

Germanii de la Prior Design au creat un kit de tuning exterior pentru supercarul cu motor central Audi R8. Ce a ieşit, vedeţi în continuare.

Kit de tuning exterior pentru Audi R8 de la Prior Design Kit de tuning exterior pentru Audi R8 de la Prior Design

După Regula şi MTM, în grupul caselor de tuning germane care oferă pachete stilistice pentru Audi R8 a mai intrat un membru: Prior Design.

Germanii de la Prior au creat un pachet de tuning exterior pentru supermaşina cu motor central care include bare de protecţie faţă-spate redesenate, praguri laterale, un eleron în partea din spate, o priză de aer montată pe acoperiş şi un set de jante de 20 de inci.

Kitul se numeşte PD GT650, poate fi montat pe orice R8 coupe şi costă, în Germania, 19.900 de euro, în timp ce jantele şi anvelopele costă încă 9.000 de euro.

Ce părere aveţi despre eforturile germanilor de la Prior Design?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.