Kit estetic pentru Infiniti FX de la tunerul arab Matdes

Autor: Oraan Mărculescu 19 iun. 2012 Tuning auto

Deşi mulţi credeau că Infiniti FX este genul de SUV sportiv care nu prea mai are nevoie de „machiaj”, deoarece arată foarte bine aşa cum este, iată că un tuner arab necunoscut până acum, Matdes, iese în evidenţă graţie unui kit estetic interesant pentru SUV-ul japonez.

Infiniti FX beneficiaza de un kit exterior interesant de la Matdes

Fără a se complica la nivel tehnic, tunerul Matdes se ocupă strict de estetica maşinii, pentru care a conceput un pachet de diverse accesorii nu neapărat aerodinamice, dar care accentuează agresivitatea lui Infiniti FX.

Farurile sunt acum mai mici şi au o „privire” mai rea datorită unor ornamente suplimentare, iar la baza spoilerului au fost montate lumini de poziţie de tip LED. Spoilerul frontal şi grila sunt modificate aşa încât ideea de eleganţă lasă locul impresiei de forţă brută, accentuată de fantele de pe capota motorului.

Tunerul arab nu a apelat la modificari tehnice pentru Infiniti FX

Probabil cel mai important lucru este setul de jante de mari dimensiuni, cu 5 spiţe vopsite în alb şi negru, puse în evidenţă şi de garda la sol coborâtă, dar şi de aripile evazate sau de pragurile mai proeminente. În spate se repetă ideea stopurilor cu ornamente suplimentare, care le fac să arate mai agresiv, însă difuzorul şi evacuările arată mai calme decât ne-am aştepta.

Cât de reuşită este această transformare faţă de un Infiniti FX de serie, rămâne să apreciaţi voi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide