Lamborghini Gallardo tunat de ZR Auto

Canadienii de la ZR Auto s-au ocupat foarte serios de modelul Lamborghini Gallardo, iar rezultatul este unul cu adevărat potent: 1.176 CP.

Cel mai puternic Gallardo de serie este, bineînţeles, Lamborghini GallardoSuperleggera, al cărui V10 dezvoltă 570CP. Însă pentru asta există tuningul: ca să obţii unGallardo mult mai "rău".

ZR Auto a preparat un Lamborghini Gallardo, obtinand 1.176 CP (fata de 500 CP modelul de serie)

Cât de mult? Ce-aţi spune de 1.176 CP?Responsabili pentru această valoare sunt canadienii de la ZR Auto, care au luat un Gallardo normal, din 2004, şil-au preparat împreună cu specialiştii IMSA şi Heffner (cei dinurmă au realizat acum doi ani un Gallardo de 930 CP, de exemplu).

Practic, motorului i-a fost adăugat un sistem twin-turbo deorigine Heffner, aşa încât puterea maşinii a crescut de la500 CP la 1.176 CP - adică mai mult decât dublu.IMSA a furnizat kitul pentru caroserie şi spoilerulfrontal, profilat aerodinamic şi gândit pentru GallardoLP560. Jantele sunt de 20 inch, fiind încălţate cu pneurisuperlate, de 325/25 ZR 20.

Lamborghini Gallardo by ZR Auto primeste turbo Heffner si kit exterior de la IMSA

Şi, pentru ca să nu credeţi că maşina este doar un obiect deexpus la showuri, iată şi un video în careLamborghini Gallardo by ZR Auto demonstrează de ce sunt capabilicei 1.176 CP.