Lamborghini Gallardo tunat de ZR Auto

Canadienii de la ZR Auto s-au ocupat foarte serios de modelul Lamborghini Gallardo, iar rezultatul este unul cu adevărat potent: 1.176 CP.

Cel mai puternic Gallardo de serie este, bineînţeles, Lamborghini Gallardo Superleggera, al cărui V10 dezvoltă 570 CP. Însă pentru asta există tuningul: ca să obţii un Gallardo mult mai "rău".

ZR Auto a preparat un Lamborghini Gallardo, obtinand 1.176 CP (fata de 500 CP modelul de serie)

Cât de mult? Ce-aţi spune de 1.176 CP? Responsabili pentru această valoare sunt canadienii de la ZR Auto, care au luat un Gallardo normal, din 2004, şi l-au preparat împreună cu specialiştii IMSA şi Heffner (cei din urmă au realizat acum doi ani un Gallardo de 930 CP, de exemplu).

Practic, motorului i-a fost adăugat un sistem twin-turbo de origine Heffner, aşa încât puterea maşinii a crescut de la 500 CP la 1.176 CP - adică mai mult decât dublu. IMSA a furnizat kitul pentru caroserie şi spoilerul frontal, profilat aerodinamic şi gândit pentru Gallardo LP560. Jantele sunt de 20 inch, fiind încălţate cu pneuri superlate, de 325/25 ZR 20.

Lamborghini Gallardo by ZR Auto primeste turbo Heffner si kit exterior de la IMSA

Şi, pentru ca să nu credeţi că maşina este doar un obiect de expus la showuri, iată şi un video în care Lamborghini Gallardo by ZR Auto demonstrează de ce sunt capabili cei 1.176 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.