Lamborghini Murcielago LP 710/2 by Edo Competition

Edo Competition nu se culcă pe o ureche şi injectează în Lamborghini Murcielago LP710/2, după cum o spune şi codul specific din titulatură, destulă putere pentru a doborî noi recorduri de viteză pe circuit.

Lamborghini Murcielago LP 710/2 by Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 710/2 by Edo Competition

Un taur furiosCu modelul Lamborghini LP640, preparat în stil propriu, cei de la Edo Competition au reuşit să stabilească cu 345,7 km/h recordul de viteză pe circuitul de la Nardo, pentru un "taur furios".  Dar tunerul specializat în a scoate maximul din supercaruri, nu au fost mulţumit cu puterea obţinută şi a dus modelul peste pragul celor 700 CP. Mai exact, după cum LP710 semnifică, Murciealgo-ul preparat dezvoltă 710 CP şi un cuplu de 700 Nm.

Prin înlocuirea sistemului de evacuare , modificarea cilindrilor si inlocuirea filtrelor de aer cu unele cu tiraj mai mare , plus reprogramarea sistemului de control s-au obţinut cei 47 de cai adiţionali. Exprimate în cifre, performanţele înseamnă demaraj până la 100 km/h de 3,2 secunde şi atingerea a 200 km/h în mai puţin de 10 secunde. Aşteptăm cu nerăbdare o reeditare a recordului de la Nardo. Cu asemnea rezerve de putere, plus revizuirile aerodinamice întreprinse , depăşirea pragului de 360 km/h ar trebui să fie  floare la ureche.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.