Lamborghini Murcielago LP640 by IMSA

Tunerul german IMSA este printre puţini care au adus un plus de imagine unei maşini precum Lamborghini Murcielago LP640.

Lamborghini Murcielago LP640 by IMSA Lamborghini Murcielago LP640 by IMSA
Cei de la IMSA propun pentru exclusivista Lamborghini Murcielago LP640 un kit aerodimanic care, pe lângă plusul adus performanţelor dimanice impresionează prin design. Kitul aerodinamic al celor de la IMSA cuprinde: spoiler faţă redesenat, prize de aer laterale montate în praguri, care la rândul lor au fost restilizate. În plus evazările aripilor au fost mărite cu 35 mm în fiecare parte, difuzoarele aerodinamice spate şi eleronul au fost deasemenea regândite.

Kitul este disponibil spre vânzare din luna noiembrie urmând ca în viitorul apropiat să fie adoptat şi pentru "varianta de bază" Murcielago .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.