LED-mania: cum să faci un Lambo să arate SF!

Faptul că tehnologia LED este întâlnită din ce în ce mai mult în domeniul sistemelor de iluminare de pe maşinile moderne nu mai este o noutate. Unii, însă, duc la paroxism integrarea LED-urilor în maşini. Iată un exemplu foarte bun.

Japonezii de la firma de tuning Diecock Streetstyle sunt atenţi la trendurile din lumea auto. Şi, pentru că tehnologia LED suscită mult interes, s-au gândit să apeleze la aceasta nu doar pentru blocurile optice.

Dacă BMW-ul de acum câteva zile părea extravagant cu jantele lui luminoase, staţi să vedeţi cum arată un Lamborghini Diablo care îţi ia ochii şi poate chiar să îţi dea dureri de cap:

Cel mai flashy Lamborghini ornat cu LED-uri de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.