Mazda 6 by Troy Lee Design

Producătorul japonez şi-a unit forţele cu cei de la Troy Lee Design pentru a veni la ediţia de anul aceasta a SEMA cu o Mazda 6 modificată.

Mazda 6 by Troy Lee Design Mazda 6 by Troy Lee Design

Vorbim în mare parte de schimbări estetice, cele obişnuite întâlnite la maşinile prezentate la SEMA, adică de spoilere noi, mai agresive, o vopsea personalizată, un eleron spate imens şi jante Momo de 18 inch încălţate cu pneuri Hoosier. S-a lucrat şi la partea tehnică, nu mult, dar sesizabil: arcuri Eibach pentru o manevrabiltiate îmbunătăţită şi un set de discuri de frână marca JD Performance acompaniate de etriere cu şase pistonaşe de la Wilwood Engineering.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.