Mercedes Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer

Kicherer şi-a îndreptat privirile doar spre modelul diesel V6 de 3.0 litri, pe care l-a modificat pentru a atinge suta în 6,7 secunde.

Mercedes Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer Mercedes Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer

Interiorul este incantatorEvident, C320-le nu este simplu, ci 4Matic şi Estate şi dotat cu motorul V6 de 3.0 litri care dezvoltă în mod normal 224 CP şi 510 Nm. Dar cei de la Kicherer şi-au băgat capul sub capotă şi au mai adăugat cai şi Nm pentru că cifrele să ajungă la 265, respectiv 600. Exteriorul vine echipat cu un kit estetic AMG, Kicherer adăugând o suspensie cu o gardă la sol mai mică şi jante RS-1 de 19 inch.

În interior, posesorul e răsfăţat cu piele în două tonuri de culoare, care acoperă acum aproape orice componentă, în timp ce volanul din piele are şi inserţii din lemn.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.