Mercedes Benz CL 65 by Kicherer

Kicherer a preparat modelul CL 65 ca un vârf de gamă destinat oamenilor ce apreciază superlativele.

Mercedes Benz CL 65 by Kicherer Mercedes Benz CL 65 by Kicherer

Partea din spate va fi vazuta cel mai desDe aceea s-a folosit de cel mai scump CL, unul 65 AMG pentru a-l face şi mai bun. Dacă iniţial motorul V12 bi-turbo dezvolta 612 CP şi 1000 Nm, după tratamentul Kicherer acesta este mai puternic cu 38 CP, dar are un cuplu sporit cu 200 Nm. Şi de transmiterea eficientă a acestuia pe asfalt se ocupă un diferenţial spate şi un set de roţi cu jante de 20 de inch marca Kicherer RS-X.

La exterior avem puţine schimbări, carcase de oglinzi din fibră de carbon, un difuzor spate, o grilă nouă şi deflector de aer montat sub spoilerul faţă. Sistemul de evacuare nu arată doar bine dar are şi un sunet pe măsură Iar în interior vedem cu adevărat luxul specific unui asemenea model. Piele alcantara, accesorii din fibră de carpon, piele nappa şi multe finisări făcute manual. Şi la final să amintim pe scurt şi performanţele: 0-100 km/h în 4,2 secunde şi 320 km/h viteză maximă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.