Mercedes Benz CLK AMG Black Series by Kleemann

CLK a fost tunat de AMG, apoi a devenit Black Series iar acum este modificat şi de cei de la Kleemann. Maxi-tuning.

Mercedes Benz CLK AMG Black Series by Kleemann Mercedes Benz CLK AMG Black Series by Kleemann

Sistem de evacuare complet nouStiaţi că vorbim despre o companie daneză cu o ofertă disponibilă în aproape 40 de ţări? Ei bine, Kleemann este această companie, care a considerat că puterea unui CLK AMG Black Series nu este suficientă şi ceva trebuie făcut în această privinţă. 507 CP erau prea puţini. Aşadar, Kleemann a luat un asemenea model şi s-a pus pe modificat.

A montat un nou sistem de evacuare, catalizator mai performant şi un ECU modificat. Toate acestea s-au transformat într-o creştere de 38 CP, până la 545 CP. Cuplul a ajuns la 675 Nm. Puterea este transmisă roţilor de 20 de inch încălţate cu pneuri de 305/25 pe spate şi 255/30 pe faţă. Iar partea interesantă este că întregul pachet de modificări este denumit Kleemann 62-K2. Asta înseamnă că este compatibil cu orice 63 AMG. Aviz amatorilor.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES BENZ.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.