Mercedes-Benz G500 4x4² tocmai a primit un... upgrade de la Brabus

Ştii modelul ăla extrem de la Mercedes-Benz, care părea că nu-i lipseşte nimic? Ei bine, a găsit Brabus ceva să-i adauge...

Mercedes-Benz G500 4x4² tocmai a primit un... upgrade de la Brabus Mercedes-Benz G500 4x4² tocmai a primit un... upgrade de la Brabus

Te-ai uitat vreodată la un Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 sau la un G500 4x4² şi ţi-ai zis „Parcă i-ar mai trebui [introdu aici o orice]...” Nu? Nici noi. Se pare că nu ne-am uitat cum trebuie.

De exemplu, s-au uitat şi cei de la Brabus la G500 4x4² şi au hotărât că i-ar mai trebui nişte putere. Nu mult, doar cât să facă cifră rotundă. Brabus G500 4x4² are acum cu 78 de cai-putere mai mult decât versiunea iniţială, ajungând la 500 de cai-putere. Are şi 100 de Newtoni-metru în plus, adică un total de 710 Newtoni-metru, extraşi din motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri.

Mercedes-Benz G500 4x4² n-a fost gândit pentru viteză sau acceleraţii - probabil că ţi-ai dat şi tu seama de asta, nu? - însă asta nu înseamnă că nu poate să ia suta în 6,9 secunde, o cifră impresionantă pentru un autovehicul de aproape 3,0 tone. 

În privinţa sistemului de evacuare dezvoltat in-house de Brabus nu o să comentăm nimic, căci ştim cum sună un V8 căruia i s-a lucrat pe gât. Altfel, creaţia celor de la Brabus pune fibră de carbon ici-colo pe caroseria lui G500 4x4², şi nişte jante un pic mai mari şi un set de lumini pe dedesubt.

Interiorul a fost scăldat în piele neagră Mastik, cusută cu aţă roşie, pentru un contrast frumos. Plafonul este căptuşit acum în Alcantara şi interiorul a primit ici-colo inserţii din fibră de carbon. 

Arată interesant, recunoaştem. Ştii ce mai arată interesant? Un G500 4x4² care nu a primit nicio modificare de niciun fel. Chiar era nevoie de asta...? Uită-te la galeria foto înainte să dai răspunsul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.