Mercedes Benz GLK Speedster

Chiar dacă la prima vedere ai impresia că maşina din poza alăturată este de jucărie, ei bine, nu e. De fapt avem în faţă un automobil 100% veritabil.

Mercedes Benz GLK Speedster Mercedes Benz GLK Speedster

In aer liber Creaţie a americanilor din Florida, Boulevard Customs, maşina este un crossover speedster cu patru uşi. Practic s-a luat un Mercedes Benz GLK, s-a tăiat plafonul, s-a tăiat şi parbrizul şi s-au adăugat accesoriile bling-bling atât de necesare unei maşini ce va participa la SEMA SHOW. Cum ce accesorii?

Jante de 26 de inch, cauciucuri pe măsură, un kit estetic şi crom din plin. Iar la cum arată, nu ar fi exclus să vedem maşina în vreun videoclip al cântăreţilor americani de hip-hop.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.