Mercedes-Benz SLK devine Brabus

După cum bine ne-am obişnuit, Brabus nu pierde timpul atunci când vine vorba de Mercedes-Benz. Foarte proaspăt, iată programul de tuning pentru noul SLK.

Mercedes-Benz SLK devine Brabus Mercedes-Benz SLK devine Brabus

Programul de tuning pentru SLK aduce modificări pentru toate componentele aerodinamice ale maşinii. În partea din faţă este disponibilă o prelungire de spoiler, pentru spate un spoiler modificat care acum este echipat cu difuzor de aer şi un nou sistem de evacuare cu sunet sport şi patru ieşiri finale. Pe capacul portbagajului se poate monta un mic eleron.

O maşină tunată nu arată bine dacă nu este aşezată cât mai aproape de sol. Există disponibile arcuri sport care coboară garda la sol cu trei centimetri. Există mai multe modele de jante disponibile iar dimensiunile lor variază între 17 şi 20 de inch diametru.

La interior sunt disponibile diverse accesorii - pedalier din aluminiu, manşon schimbător de viteze sau tapiţerie din piele foarte fină Mastik sau Alcantara. Pentru cei care chiar vor ceva mai multă sportivitate se pot comanda modulele de control electronic al motorului modificate de Brabus - ECO PowerXtra CGI. Ele pot fi montate în orice service autorizat Mercedes-Benz în mai puţin de o oră datorită sistemului de conectare de tip plug-and-play. Plug-and-power mai bine spus deoarece un SLK 200 BlueEFFICIENCY poate oferi după intervenţia lui Brabus 209 CP şi 280 Nm, o creştere de 26 CP şi 30 Nm.

Versiunea 250 poate produce un maxim de230 CP şi dacă se mai modifică şi intercooler-ul şi sistemul de evacuare puterea poate creşte la 240 CP şi cuplul la 370 Nm. Acceleraţia 0-100 km/h este astfel îmbunătăţită la 6,2 secunde şi viteza maximă la o nouă valoare maximă de 248 km/h.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.