Mercedes CLK 63 AMG Black Widow by Vorsteiner

Mercedes CLK 63 AMG Black Series naşte noi progenituri, unul din derivate marca Vorsteiner preia eticheta Black, dar o alătură cu Widow pentru a exprima dramatismul acestui model.

Mercedes CLK 63 AMG Black Widow by Vorsteiner Mercedes CLK 63 AMG Black Widow by Vorsteiner

Vorsteiner CLK 63 AMG Black WidowMercedes CLK 63 AMG Black Series este mai mult Silver decât Black, pentru că majoritatea modelelor comercializate au fost de culoare argintiu metalizat, deşi există şi negrul în paleta de culori. Cei de la Vorsteiner i-au însă în serios titulatura şi oferă modelul doar în culoare neagra şi cu un kit special intitulat foarte sugestiv CLK 63 AMG Black Widow.

Din punct de vedere tehnic nu exista îmbunătăţiri, singurele adăugiri fiind cele de ordin estetico-funcţional. Super coupe-ul este personalizat printr-un kit specia, construit, conform artizanilor, pentru a îmbunătăţi proprietăţile aerodinamice.  Pentru un plus de sportivitate, materia primă din care este confecţionat kitul nu poate fi decât fibra de carbon.

Per total, contribuţia Vorsteiner nu este importantă, însă culoarea neagră cu jantele de aceeaşi tonalitate face toţi banii, oferindu-un aspect agresiv, dar totodată elegant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.