MINI Cooper S şi Cooper D Hamann

Hamman nu înseamnă doar BMW-uri injectate cu sute de cai putere, ci şi modele mai mici, precum MINI...duse tot spre noi culmi ale cailor putere.

MINI Cooper S şi Cooper D Hamann MINI Cooper S şi Cooper D Hamann

Când vine vorba de bavareze, cei de la Hamann ştiu cum să le "descânte" pentru a le mări apetitul pentru viteză. Nici mezinele nu sunt neglijate, MINI Cooper S şi Cooper D trecând prin mâna iscusiţilor germani. Pentru ambele variante cei de la Hamann au optat pentru un design curat, dar de efect, mergând pe mâna unui kit ce îi conferă prestanţă, fără a îl îngreuna vizual. De asemenea, jantele de 18 inchi sunt o alegere inspirată, fiind foarte bine încadrate în ansamblu.Acordăm un plus pentru culoarea albă, care se asortează de minune cu montanţii negri şi îi conferă un aspect imaculat. Sportivitatea este susţinută şi de eleron, incitant amplasat deasupra lunetei.

Partea cu adevărat interesantă se află însă sub capotă, .varianta Cooper S adoptând încă 30 de cai şi totalizând 205 CP şi un cuplu de 300 Nm. Asta nu este însă totul, pentru fanaticii MINI Hamann scoate din mânecă denumit SPORTKIT CS 230 şi numele spune totul, 230 CP. Cei grijulii cu drumurile la pompă sunt serviţi cu un tuning pentru varianta Cooper D, care duce puterea de la 110 CP la !36 CP, nu este mult, dar niciodată nu strică în plus. Hamann oferă şi un kit de ajustare a suspensiei pentru nevoile zilnice sau cele de pe circuit..

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.